Májtisztítás a Reg-Enor segítségével

Májunk első számú méregtelenítő szervünk, mely nélkül igen hamar hatalmas károkat okoznának szervezetünkben a felhalmozódott méreganyagok. Márpedig ebből, vagyis toxinból mindannyiunknak jut bőven minden egyes nap, hiszen akarva akaratlanul is akár több ezer féle mérgező anyaggal találkozik szervezetünk nap mint nap.

Ezek származhatnak a szennyezett levegőből, az ivóvízből, a különféle adalékanyagokból vagy például rovarirtó és növényvédő szerekből, melyekkel manapság szinte minden zöldséget és gyümölcsöt agyon permeteznek. A cigaretta és az alkohol szintén rombolja és mérgezi szervezetünket, májunkat, a különféle gyógyszerek rendszeres szedése pedig szintén rengeteg negatív mellékhatással és káros anyag lerakódással jár együtt.

A méregtelenítés jelentőségekep_09

Szervezetünkben előbb-utóbb felhalmozódnak ezek a mérgező anyagok, mivel a méregtelenítő szerveink már nem képesek őket megfelelő hatékonysággal eltávolítani. Így azonban folyamatosan mérgezik, károsítják belső szerveinket, s gátolják őket megfelelő, egészséges működésükben. Emiatt aztán problémák, betegségek sora alakulhat ki, s egyre nehezebbé válhat ezeket kezelni, orvosolni, pláne ha csak tüneti kezelést alkalmaznak, s nem a probléma gyökerét igyekeznek megoldani.

Tehát az egyetlen megoldás az, ha megpróbáljuk ezeket a mérgező salakanyagokat eltávolítani testünkből, azonban ez korántsem olyan egyszerű feladat, hiszen a méreganyagok jó része a sejt közötti állományban van elraktározva, ahonnan igen nehéz kisöpörni őket.

Számtalan tünetből következtethetünk arra, hogy a szervezetünkben már igen jelentős mértékben rakódtak le méreganyagok, ezek közül a legfontosabbak:

  • fokozott fáradékonyság,
  • koncentrálási nehézségek,
  • csökkent fizikai és szellemi teljesítőképesség,
  • gyakori nátha, influenza, gombás megbetegedések,
  • emésztőszervi problémák,
  • gyulladások és allergiák,
  • fejfájások, migrén,
  • visszatérő bőrproblémák.

Ezek már a szervezetünk segélykiáltásai, jelzései, melyekkel figyelmeztetni akar minket arra, hogy itt az ideje tennünk valamit, méregteleníteni kell, és egyben tanácsos egészségesebb életmódra is áttérnünk.

Ha továbbra sem lépünk egészségünk érdekében, akkor immunrendszerünket oly mértékben legyengítik ezek a káros toxinok, hogy már nem lesz képes ellátni védelmező funkcióit, emiatt pedig szinte védtelenné válunk a fertőzésekkel, betegségekkel szemben.

További problémákat szül az is, hogy a lerakódások miatt nem tudnak megfelelően felszívódni a bevitt vitaminok és ásványi anyagok, minek következtében tovább romlik szervezetünk egészségi állapota, és különféle hiánybetegségek is megjelenhetnek.

Mindezek hatására pedig szervezetünk fogékonnyá válik a manapság sok problémát okozó civilizációs megbetegedésekre, mint amilyen az allergia, a szénanátha, az ekcéma, a pikkelysömör, a cukorbetegség, a depresszió vagy a különböző daganatos betegségek.

Mit tehetünk a méreganyagok káros hatásai ellen?

Az epét folyamatosan le kell csapolni, amit csupán megfelelő étrenddel érhetünk el. Ennek kulcstényezője az állati eredetű zsír, vagyis a kacsa-, liba-és disznózsír, valamint a különböző zsíros termékek, ételek. Nagyon fontos tehát ezeket a zsiradékokat folyamatosan bevinnünk a szervezetünkbe, mert nélkülük nem termelődhet elegendő mennyiségű epefolyadék.

Érdekes és elgondolkodtató kutatási eredmény, hogy ha valaki megeszik 3-4 deka szalonnát, akkor ultrahangos vizsgálatok tanulsága szerint az epehólyagja üres marad minimum 4-6 órán keresztül.

Tehát ami epe termelődik, az nem megy a hólyagba, hanem folyamatosan ürül a bélbe. Amíg az epebeszájadzás nyitva van, enzimek is termelődnek a hasnyálmirigyben, és ezek is folyamatosan ürülnek.

A piszkos munkát tehát az enzimek és az epe végzi el, a Reg-Enor csak hozzájárul ahhoz, hogy nagy mennyiségű epe termelődjön. A zsír pedig ahhoz kell, hogy az epe hasznossá tudjon válni, le tudjon ürülni, és az epe és az enzimek végzik el azt a munkát, amit semmi mással nem lehet helyettesíteni.

Az étel a gyomorban körülbelül 1/2- 2 órát tölt, ameddig a gyomorsav feldolgozza, majd a feldolgozott étel elkezd ürülni onnan. A zsír pedig ajtónyitó kilincsként működik, mivel amint hozzáér a Vater-papillához, elkezdhet ürülni az epe. Minél több a zsír, annál jobban kinyílik, ezért az epe szabadon, akadály nélkül tud ürülni folyamatosan, és keveredni a gyomor tartalmával.

Májunk és szervezetünk teljes körű méregtelenítése Reg-Enor kúrával

A Reg-Enor étrend-kiegés4zítő folyadék a hozzá tartozó étrenddel együtt teljes körű és hosszú távú megoldást kínál szervezetünk hatékony, sejtekig hatoló méregtelenítésére. Ezáltal rengeteg egészségügyi panaszt, betegséget is kezelni tud, valamint megelőz számtalan problémát is, melyek komolyan veszélyeztethetnék egészségünket.

A Reg-Enor a fokozott mértékű epe-és enzimürülés segítségével megtisztítja teljes bélrendszerünket, a sejt közötti állományt és a teljes szervezetet a lerakódott méreganyagoktól, salakanyagoktól, s ezzel óriási mértékben támogatja immunrendszerünket is, hiszen be tudnak indulni szervezetünk öngyógyító folyamatai.

A Reg-Enor egy tejfehérje kivonat, melyben hosszú láncú fehérjék, antioxidánsok és C-vitamin is található, melyek elengedhetetlenek bizonyos hormonok és a kollagén szintéziséhez, valamint az immunrendszer megfelelő működése sem valósulhat meg nélkülük.

A Reg-Enorban található poli- és oligopeptidek rendkívül fontos szerepet töltenek be sejtjeink működésében és irányításában. Ráadásul a polipeptidekben mind a 20 féle aminosav fellelhető, ezáltal roppant eredményesen képesek a sejt közötti állományból kitakarítani az ott jelen lévő megszilárdult salakanyagokat.

A Reg-Enorban ezen kívül grapefruitmag-kivonat is van, mely polifenolos komponensei hatékonyan akadályozzák a szervezetünkben végbemenő káros oxidatív folyamatokat, mely által nélkülözhetetlenek testünk antioxidáns védekező mechanizmusában.

A Reg-Enor csak a diétával együtt lehet eredményes

A Reg-Enor egy olyan hatékony étrend-kiegészítő, mely katalizátorként működik, vagyis hozzájárul a fokozott mértékű epe-és enzimtermeléshez, azonban ehhez nekünk is hozzá kell még tennünk az előírt étrend betartását, mivel csak ezáltal biztosítható a megfelelő mértékű epe-és enzimürülés.

Tehát bizonyos ételfajtákra okvetlenül szükségünk van a Reg-Enor hatásainak létrejöttéhez, míg bizonyos ételeket, összetevőket el kell hagynunk étrendünkből, mivel jelentősen akadályozzák a Reg-Enor eredményességét, és károsan hatnak emésztésünkre és teljes szervezetünkre.

Ezeket a nemkívánatos táplálékokat egyébként sem tanácsos rendszeresen fogyasztanunk, mivel túlzott mértékben savasítják szervezetünket, gátolják emésztésünk hatékonyságát, és számos egyéb negatív hatást fejtenek ki szerveinkre és sejtjeinkre.

Milyen eredményekre számíthatunk a Reg-Enor kúra megkezdése után?termek2

Ha megfelelően fogyasztjuk a Reg-Enor étrend-kiegészítő folyadékot, és mellette teljes mértékben betartjuk az előírt étrendet, akkor már 1 hét elteltével a vizeletből is kimutathatóvá válnak a távozó salakanyagok, melyre a vizelet színesebbé és zavarosabbá válása is utal.

Ami persze ennél fontosabb, hogy mindez már szervezetünk működésében is érezhetővé válik, s emésztési-és gyomorproblémáink elkezdenek javulásnak indulni.

A fokozott mértékű epesavak hatására egyre könnyebben győzhet le immunrendszerünk minden fertőzést, gombát és baktériumot. S mivel a vírusok nem tudnak elszaporodni, így a betegségek megjelenésére is egyre kevesebb esély lesz.

A Reg-Enor kúra a máj és a teljes test méregtelenítésével képes lehet a komolyabb egészségügyi problémák kezelésére is, így hatékony segítséget jelenthet magas vérnyomás, cukorbetegség, depresszió, különféle tanulási és viselkedési zavarok, bőrbetegségek, ízületi panaszok és számtalan egyéb betegség esetén is.

A Reg-Enor visszaállítja a szervezet természetes egyensúlyát és egészségi állapotát, ezáltal pedig valódi segítséget nyújthat a betegségek és egészségügyi problémák leküzdésében.

A Reg-Enor hatásainak mintegy mellékhatásaként pedig túlsúlyos egyéneknél fogyást is eredményez, mivel a szervezet elkezdi felszámolni a méreganyagoktól megtisztított zsírraktárakat. Ez pedig mindenképpen súlycsökkenéssel jár együtt azoknál, akik felesleges kilókat cipelnek magukon.