A Reg-Enor feltaláló, Szabó Szigfrid

A Reg-Enor étrend-kiegészítő folyadék feltalálója Szabó Szigfrid Genius-díjas reflexológus, aki 1982 óta gyógyít reflexzónás talpmasszázzsal Budaörsön.

Hogyan indult el a tudományos pályán?

szabo-szigfrid

Szabó Szigfrid

A feltalálónak volt kitől örökölnie a másokon való segítés szándékát, mivel édesapja a falujuk gyógyítójának számított, és ellenszolgáltatás kérése nélkül kezelte a fekélyeket, gennyes, gyulladt sebeket, tüdőbetegeket és minden hozzá fordulót.

Ő maga a gyógyító tevékenységét egy újságban megjelent cikk hatására kezdte el 1982-ben, ezt megelőzően csak baráti és ismerősi körben látott el hasonló tevékenységet.

1986-ban aztán mint „lábápoló kisiparos” kezdett el rendelést tartani, mivel előző évben vizsgázott le reflexológiából Bécsben.

1986 folyamán Los Angeles-ben Kiropraktikát tanult.

Majd 1 évvel később megszerezte a gyógymasszőri diplomát is szintén Bécsben.

A folyamatos fejlődés híve

A tanulást és az önfejlesztést azóta sem hagyta abba, hiszen az elmúlt évtizedek során számtalan továbbképző kurzuson vett részt, valamint igen sok olyan betegség gyógyítási eljárására jött rá, ami esetében a hagyományos orvostudománynak nem sikerült valódi gyógyulási eredményeket elérnie.

Korábbi feltalálásai közé tartozik egy olyan gyógyfolyadék, ami segít gipszlevételt követően abban, hogy az izmok ellazuljanak, valamint egyéb mozgásszervi problémák, sérülések kezelésében is jótékony hatásokat fejt ki.

Rendelésén hazánk szinte valamennyi megyéjéből voltak már nála, de egész Európából, sőt, a tengerentúlról is vannak páciensei.

A mai napig fejleszt ki újabb termékeket, a régebbieket pedig folyamatosan továbbfejleszti a minél tökéletesebb hatás érdekében.

Amióta megismerkedett a reflexológiával, mint kezelési módszerrel, azóta is csodálattal tekint rá, és az általa elérhető lenyűgöző eredményekre.

Eleinte leginkább mozgásszervi panaszokkal foglalkozott, majd ezt követően a saját problémái, valamint  a páciensei változó igényeinek megfelelően egyre jobban az emésztőrendszeri gondok keltették fel a figyelmét, majd pedig a bőrproblémák területe felé fordult.

Manapság a reflexológiai rendelése mellett főként kutatással és termékfejlesztéssel foglalkozik.

Az elképesztően hatékony Reg-Enor étrend-kiegészítő folyadék

A feltaláló, Szabó Szigfrid és a jelentős fogyást elérő, Lajcsi

A feltaláló, Szabó Szigfrid és a jelentős fogyást elérő, Lajcsi

A Reg-Enor táplálékkiegészítő folyadékot (tejfehérje méregtelenítő-oldat) a hozzá forduló páciensek már évek óta eredményesen alkalmazzák.

Az emésztőrendszeri megbetegedések okát a megváltozott étkezési szokásokban vélte felfedezni, ezért fejlesztette ki a Reg-Enor-t, ami a megfelelő étrendi előírások betartása mellett képes visszaállítani az emésztés tökéletességét, így nem csupán tünetileg kezel, hanem valóban meggyógyíthatja a különféle megbetegedéseket.

Szabó Szigfrid manapság is a folyamatos fejlődés híve, és egyre újabb természetgyógyászati eljárásokon dolgozik, mivel ha másokon tud segíteni, akkor az számára is hatalmas örömet és sikerélményt jelent.