Reg-Enor kúra » Májtisztítás + Méregtelenítés + Fogyás

A Reg-Enor egy roppant hatékony étrend-kiegészítő, s a lényeg éppen ebben van. Kiegészíti étrendünket, de elengedhetetlen a megfelelő étrend betartása a Reg-Enor fogyasztása mellett, hiszen csak akkor képes megannyi jótékony hatását kifejteni, ha támogatjuk a helyes, kívánatos étrenddel. 

Tehát nem elegendő csupán az, ha a Reg-Enort fogyasztjuk, mivel a hatásmechanizmusa teljes eléréséhez bizonyos féle táplálékokra van szüksége, valamint bizonyos ételeket el kell hagynunk, mivel jelentősen akadályozzák a Reg-Enor szervezetre kifejtett pozitív hatásait.

Egyébként egészségünk megőrzésének szempontjából tanácsos ezt az étrendet egyébként is követni, mivel tartalmazza a kielégítő emésztéshez szükséges összetevőket, viszont mellőzi az olyan alapanyagokat, amik negatívan befolyásolják emésztésünk – és ezáltal teljes szervezetünk – hatékonyságát és működését. 

Mit és hogyan ehetünk a Reg-Enor kúra ideje alatt?kep_12

A kúra ideje alatt szabadon fogyaszthatóak a különféle húsételek, sütve, főzve, párolva és nyersen, így kifejezetten ajánlott például a szalonna, sonka vagy kolbász rendszeres fogyasztása.

Az ételek elkészítéséhez pedig mindig zsírt használjunk, de persze ne túl sokat, mert így a zsírban oldódó vitaminok megfelelően tudnak felszívódni és biztosítani az epeürülést, ami nélkülözhetetlen a méregtelenítéshez.

Azonban főzésnél arra mindenképpen figyeljünk, hogy rántáshoz és dinszteléshez csak kevés zsiradékot használjunk, mivel a kisült zsír sok káros anyagot is tartalmazhat.

Kenyeret is fogyaszthatunk, bár csak módjával, és mindenképpen pirítva, mert így megszabadítjuk az élesztőtartalmától. Ily módon nyugodtan ehetünk fehér-, barna-, félbarna-vagy rozskenyeret is.

Sót is használhatunk, de ezt is csak mértékkel tegyük, mivel a túlzott sófogyasztás is leterheli szervezetünket.

Köretként korlátlanul fogyasztható a rizs, borsó, kukorica és a bab is. Viszont a krumpli és a tésztafélék kerülendők a kúra alatt.

Ha levest készítünk, akkor a rántást enyhén pirítva, vízzel engedjük fel, valamint leves és főzelék készítésekor ügyeljünk arra, hogy se tejet, se tejterméket, sem pedig cukrot vagy gyümölcsöt ne tegyünk bele.

Salátákat korlátozás nélkül fogyaszthatunk bármilyen zöldség felhasználásával, csupán arra ügyeljünk, hogy csak citrom levével, pici sóval és édesítőszerekkel ízesítsük őket, tehát ecetet semmiképpen se használjunk hozzájuk.

A gyümölcsökről sem kell azért teljesen lemondanunk a diéta ideje alatt, hiszen bátran fogyaszthatunk citromot, zöldcitromot (lime-ot), gránátalmát, fehér grapefruitot és kókuszt is.

Bőségesen vegyünk magunkhoz folyadékot a kúra ideje alatt, ami lehet víz, ásványvíz, kristályvíz, szódavíz, forrásvíz, pí-víz, illetve teák cukor hozzáadása nélkül.

Mit kell kihagynunk étrendünkből?

Roppant fontos, a kúra sikeresség szempontjából kulcsfontosságú, hogy a diéta ideje alatt kerüljük el, hagyjuk ki teljesen étrendünkből azokat az összetevőket, élelmiszereket, melyek károsan befolyásolják szervezetünk emésztését, működését. 

Ezeket az ételeket egyébként is tanácsos elkerülnünk, mivel folyamatosan terhelik, mérgezik teljes szervezetünket, ezzel pedig akadályozzák annak egészséges, optimális működését.

Rendkívül lényeges, hogy el kell hagynunk a cukrot, cukorféléket, xilitet és a mézet is, mivel ezek elképesztő mértékben savasítják szervezetünket. Helyettük használjunk édesítőszereket.

Szintén kerülendők a különféle sütemények, péksütemények, melyek tele vannak cukorral, élesztővel és finomított liszttel is.

Ne fogyasszunk tejet és tejtermékeket sem, mivel ezek is jelentősen hátráltatják az emésztés folyamatát és savasítják szervezetünket. Így tehát kerülendő a joghurt, kefir, vaj, sajt és minden egyéb olyan táplálék, melyben tej található.

Ecetet sem használhatunk, mivel erőteljesen erjesztő hatású, így kedvez a gombásodásnak is, ezért erjesztett savanyúságokat se fogyasszunk.

A gyümölcsök legtöbbjét is száműznünk kell étrendünkből, mivel rengeteg cukrot tartalmaznak, ezért csak az előző szakaszban felsorolt lúgosító hatású gyümölcsök fogyasztása megengedett. Természetesen kerülnünk kell a gyümölcsleveket, üdítőket is, melyek legnagyobb része szintén cukorból tevődik össze.

Alkoholt sem szabad fogyasztanunk, mivel  emésztésünknek ez sem tesz éppen jót, a többi negatív hatásáról már nem is beszélve.

Kerülnünk kell továbbá a növényi eredetű olajokat és a margarint is, helyettük használjunk állati zsírokat.

Fogyás éhezés nélkül

A Reg-Enor étrend-kiegészítő egfogyas-zsiregetes-fogyokura-32y igen kellemes mellékhatása, hogy előbb-utóbb súlycsökkenést eredményez azoknál, akik túlsúllyal küzdenek. Ez a test megtisztulásából ered, mivel a méreganyagoktól megszabadított zsírraktárakat elkezdi felszámolni a szervezet.

Ezáltal pedig koplalás és szenvedés nélkül jöhet létre fogyás, de hangsúlyozni kell, hogy csak és kizárólag akkor fejtheti ki hatásait a Reg-Enor, ha teljes mértékben betartják az előírt diétát, étrendi szabályokat.

Mivel minden szervezet másmilyen egészségi állapotban van, és eltérő mennyiségű méreganyag van lerakódva benne, ezért minden egyes szervezet másképpen is reagál a Reg-Enor kúrára. Így van, mikor a kúra elején lassabban indul csak meg a fogyás, ami arra utalhat, hogy a adott szervezet bélrendszerében komolyabb problémák vannak, melyek felszámolása hosszabb időt vehet igénybe. Ez akár 2-3 hónap is lehet, de ezután mindenképpen be kel indulnia a fogyásnak is. 

De az sem ritka eset, hogy a kúra kezdetén néhány kilótól megszabadul valaki, majd leáll a fogyás folyamata, és csak 2-10 hét múlva indul meg újra a testsúly csökkenése.

A Reg-Enornak legalább 4 hónapra van szüksége ahhoz, hogy kifejthesse teljes hatását, de akik fogyni szeretnének, azok legalább 6 hónapig kell folytassák a kúrát, míg ha valakinek komolyabb bélproblémái vannak, akkor akár 1 év is szükséges lehet ahhoz, hogy teljes körűen regenerálódni tudjon meggyötört szervezete.

A Reg-Enor tehát valódi gyógyulást eredményez, mely természetesen nem megy egyik napról a másikra, azonban mindenki eldöntheti, hogy megér-e neki a szervezete egészsége ennyi időt és energiát. Hiszen a Reg-Enor egymagában nem képes a gyógyításra, ehhez szüksége van arra is, hogy betartsuk az előírt étkezési szabályokat, azonban cserébe a legnagyobb kincset adja meg számunkra, vagyis az egészséget.