Reg-Enor Tapasztalatok + Vélemények

Szabó Laura, Cegléd – Fogyás, Puffadás, Jobb közérzet

„3 hónapja kezdtem el a Reg-Enor kúráját, bár nem fűztem már sok reményt ehhez sem, mivel korábban igen sok módszert próbáltam ki a súlyfelesleg leadása céljából eredménytelenül. De talán éppen ezért úgy gondoltam, hogy már nem sokat veszíthetek, szóval belevágtam. S a legkevésbé sem bántam meg! Már az első héten megszűnt a puffadásom, és a kilók is szépen, fokozatosan kezdtek rólam leolvadni, miközben én jókat ettem a magyaros ételekből, és kitűnően éreztem magamat közben. Így a 3 hónap alatt 11 kilótól szabadultam meg, és még nincs vége, hiszen folytatom a kúrát. Szóval egyre jobban érzem magamat, és egyre jobb az egészségi állapotom is a távozó méreganyagoknak köszönhetően. ”

Nagyné Vass Andrea, Szombathely – 40 kiló fogyás, Lúgosítás, Jobb egészség

„Világ életemben súlyproblémákkal küzdöttem. Gyermekkoromban vesebeteg lettem, ami miatt szteroidos gyógyszereket kaptam orvosaimtól. Akkor még nem tudták, hogy az ilyen szerek hosszú távon felboríthatják az ember anyagcseréjét. Később az ízületi fájdalmaimra is szteroidokat kaptam, ez sem segített abban, hogy le tudjak fogyni. Miután megszületett a harmadik gyermekem, a fogamzásgátló tablettától volt, hogy egy hét alatt 15 kilót híztam, most pedig a változó kori hormonális változások is rossz hatással voltak rám. Ráadásul stresszevő is vagyok, ha valami bánat ér, én tényleg az evésbe menekülök. Nem csoda, hogy 5 hónap alatt felszaladt plusz 26 kiló. Csak a szerencsémnek köszönhetem, hogy nem alakult ki nálam diabétesz, de megállapították, hogy a szervezetem teljesen elsavasodott.

Többször láttam Lajcsit fellépés közben, akkor is, mikor még túlsúlyos volt, majd később is, miután lefogyott. Eldöntöttem, hogy kipróbálom az ő módszerét, hiszen ha neki sikerült oly sok év után lefogynia, akkor nekem is sikerülni fog! Ekkor kezdtem el használni a Reg-Enor nevű táplálék kiegészítőt, először 5 millilitert fogyasztottam naponta háromszor, aztán már 10, később 15 millilitert. Bár egy kicsit féltem, mert a lányom születése óta van epekövem és voltak fenntartásaim is, hiszen korábban már szinte minden fogyókúrás módszert kipróbáltam, de a hatása engem is megdöbbentett! Az első hónapban 14 kilót fogytam, pedig a Reg-Enor nem fogyasztószer, csak ilyen hatással is jár a szedése! Ekkor megállt a súlycsökkenés, de beindultak a méregtelenítési folyamatok. Nem adtam fel, azonban kissé lecsökkentettem a Reg-Enor napi mennyiségét. Elhatároztam, hogy 5 hónapig úgy folytatom a kúrát, hogy nem mérem a súlyom.

Mikor elkezdtem a fogyókúrát, 64-es méretű ruhákat hordtam, de az ötödik hónap végére már elég volt az 56-os nadrág is. Bár az elején tartottam attól, hogy nem fogom bírni az életmódváltást, de sikerrel vettem az akadályt. Mivel a Reg-Enor mellett gyümölcsöket nem fogyaszthattam, ennek a kísértésnek nehezen álltam ellen, de például a főzésnél könnyedén átálltam a kacsazsírra. A tejtermékek és az édességek eszembe sem jutottak, tésztafélét is nagyon keveset fogyasztottam.  Novemberben, miután ismét négy kilót fogytam havonta, végre elkezdhettem sportolni is. Hamar rájöttem, hogy az edzőtermi kardió gépekre való várakozás nem nekem való, így inkább beruháztam egy otthoni futópadba, amelyen minden nap fél órát kocogok. Most 96 kilót nyomok és az egészségügyi problémáim vagy elmúltak, vagy gyógyulásnak indultak. A hasamon lévő striák szinte teljesen visszahúzódtak vagy elhalványodtak, nem lóg a bőröm, nincs alatta szinte semmi narancsbőr! A legfontosabb változás, hogy mostanra már lúgos kémhatással rendelkezik a szervezetem! Visszakaptam az életem és a jövőm is! A környezetem nagyon örült a változásnak főleg a párom és a gyerekeim, akik bizony lemondtak már arról, hogy én még egyszer 100 kg alatt leszek! Nemrégiben rendeltem egy 50-es méretű nadrágot, de a férjem a minap rám szólt, hogy már az is lóg rajtam.  Elhatároztam, hogy visszaszerzem régi alakomat, kosárlabdázó koromban 68 kiló volt a „versenysúlyom”, így eldöntöttem, hogy meg sem állok, míg 70 kilósra le nem fogyok. Az már csak 26 kiló!”

Balla Sándorné, Budapest – Súlycsökkenés, Magas vérnyomás, Emésztési problémák

„Egy termékismertető esten döntöttem el, hogy kipróbálom a Reg-Enort, mert már rendkívül rosszul éreztem magamat a bőrömben, komoly súlyfeleslegem is volt, s emellett magas vérnyomással és emésztési problémákkal is küzdöttem. Amint belekezdtem a kúrába, szinte azonnal érzékeltem áldásos hatásait, mivel körülbelül 1 héten belül elkezdett enyhülni a felfúvódás, egyre könnyebbé vált a mozgás és a közérzetem is sokat javult. A Reg-Enorhoz előírt étrend betartása pedig nekem nem okozott gondot, mivel egyébként is imádom a magyaros, zsíros ízeket. Aztán a második héten megindult a fogyás is, 2 kiló tűnt el rólam, majd ezt követően még további 14 kiló következett, ami folyamatosan motivált a kúra közben. Ráadásul nem csak a feles kilóktól szabadultam meg, mivel vérnyomásértékeim is rendeződtek, az emésztésem pedig szintén rendbe jött, és mindezek miatt sokkal egészségesebbnek és fittebbnek érzem már magamat.”

Tövisné Venczel Erika, Hernádvécse – Fogyás, Erőnlét visszaszerzése

„Negyedik gyermekem születése után nem akartak leolvadni a felesleges kilók rólam. Sok mindennel próbálkoztam, de egyedül nem ment. Sőt, egyáltalán alig ment, hiszen a lépcsőzés kikészített, fájt a fejem, fulladtam és a biciklizés is kín volt számomra. Volt! 90 kiló voltam akkor, de alig tudtam felmenni a lépcsőn, rögtön fulladtam. Mikor a kicsit vittem az óvodába, többször leszálltam a bicikliről, hogy ellenőrizzem a guminyomást, hisz alig haladtunk. De nem volt lapos, csak én nem bírtam tekerni… Egyedül nem ment a változtatás. Minél inkább koplalni akartam, annál többet nyitogattam éjszaka a hűtőszekrény ajtaját. Egy tábla csoki már meg se kottyant.
A kúra első időszaka nem is volt kellemes: még többször fájt a fejem, mint annak előtte. Növeltem a bevitt folyadék mennyiségét, s persze a zsírét is, ami az egyik kulcsa a kúrának.
Ami pedig az evést illeti: csak az édességgel kellett igazán küzdenem, a többi egyébként is az étrendem része volt. Amikor elkapott a „régi nassolhatnék”, sárgarépát rágcsáltam vagy tepertőt. S néhányszor kinyitottam a hűtőajtót, de ezúttal be is zártam! A pirítós, ami pedig kis mennyiségben engedélyezett, helyettesítette a megszokott cukros dolgokat.
Persze, a kilók is elkezdtek csökkenni. Január közepétől április végéig összesen 17 kilótól szabadultam meg! De ez még nem minden. A korábbi, XXXL-es ruhatáramat elkezdtem elajándékozni, ugyanis már L-es nadrágot hordok… Az öt számmal kisebb darabok pedig jót tettek a magabiztosságomnak, önértékelésemnek.

Minden reggel megiszom a 10 ml-t a termékből és továbbra is zsírosan főzök otthon. Nagyon jó látni, hogy azóta sem jöttek vissza a kilók és a centik! S jó érezni azt a plusz energiát, ami nagyon hiányzott korábban. Íme, a bizonyíték, hogy negyven felett, négy gyermek után is lehet jól kinézni, csak akarni kell! Ebben segített nekem a Reg-Enor és a Biocom csapata, amit szívesen felvállalok mindenki előtt!”

Szűcs Jánosné, Keszthely – Fogyás, Reflux, Gyomorproblémák, Pattanások, Ízületek

„Nemrég fejeztem be a 4 hónapos Reg-Enor kúrámat, és az eredmények engem is lenyűgöztek: 4 hónap alatt 16 kilótól szabadultam meg, megszűntek a gyomorpanaszaim, a refluxom is elmúlt, a bőrömön lévő pattanásoknak is már csak hűlt helye van, de az ízületi gondjaim is sokat enyhültek. Egyszóval jól érzem magamat, egészségesebbnek, és sokkal több önbizalmam is van már hála a Reg-Enornak. Még szeretnék körülbelül 10 kilótól megszabadulni, ezért kis szünet után biztosan újra fogom kezdeni a kúrát.”

Balassáné Riba Ancsa, Balatongyörök – Fogyás, Több energia

„Szülésem után a kilók megmaradtak, hormonproblémák is jelentkeztek, s inzulinos cukros lettem. A Reg-Enor kúra kezdetén először csak azt vettem észre, hogy egyre könnyebbnek érzem magam. Mindezt a mérleg is megerősítette: az elmúlt hónapokban összesen húsz kilóval lettem kevesebb, 98-ról indulva! Ráadásul egyenletesen, egészségesen, nagyjából havi 4-5 kilós tempóban. A visszajelzés a ruhatárból is érkezett: a korábbi 48-as, 50-es méret helyett elég a 44-es nadrág is. De hagyjuk a nadrágokat! Felnőtt életemben először miniszoknyát is vásároltam!
Környezetemben nem mertek rákérdezni a fogyás okára, mert azt hitték, beteg vagyok… Noha épp az ellenkezője igaz! A készítmény, és a hozzá tartozó étrend betartásának következményei azzal is jártak, hogy a férjem egyszerűen csak dinamitbombának becéz azóta.
Nekem, mint cukorbetegnek külön öröm volt, hogy szénhidrátot (pirítós kenyér) formájában fogyaszthattam. S a gyümölcsök tiltása sem okozott gondot: a kiwi, a citrom és a grépfrút belefér. A tejterméket pedig már gyermekkoromban sem kívántam.”

Kosuth Csabáné, Acsa- Fogyás, Jobb egészség

„96 kilóról indultam. Egyébként Ikladon dolgozom három műszakban egy gyárban. Így aztán túl sok időm sincs arra, hogy fitneszezéssel csökkentsem kilóim számát. Igaz, korábban próbálkoztam a konditeremben, ám négyszer operált kezemnek nem igazán tetszett. S mivel étkezési előírások nem „kényszerítettek”, így olyan, a fogyást épp hátráltató ételek is az asztalomra kerültek a rendszeresebb mozgás mellett, amelyek a mostani kúra részeként elképzelhetetlenek. Ezért is választottam a Reg-Enor „diétát”: mert itt adottak voltak az étrendi keretek. Egyszerű: amit nem szabad, azt nem ettem.

Még kenyeret is csak három szeletet fogyasztottam az első hónapban, pedig azt pirítva elvileg lehetne. De én inkább zöldségeket: paprikát, paradicsomot, uborkát használtam „köretnek”, a sok zsíros finomság (szalonna, kolbász) mellé. Az olajos főzéstől és főként a cukortól, a tejtermékektől és a tésztától is elbúcsúztunk otthon. Egy darabig kisebbik gyermekem, 15 éves lányon is velem tartott. S noha ő három hónap (és közel tíz kiló mínusz!) után letette az üveget, az itthoni főzés jellege miatt tulajdonképpen egy kicsit tovább kúrázik. Ugyanis most is rizslisztből és kukoricalisztből készítem a tésztát a levesünkbe.
S hogy mi az eredmény? Az, hogy jól érzem magam! Már 75 kilónál tartok, pedig a „beszállókártyát” 96-nál vettem meg. “