Reg-Enor kúra, Reg-Enor diéta » Májtisztítás + Fogyás

A Reg-Enor tulajdonképpen egy tejfehérje kivonat, ami nagyon hosszú láncú fehérjéket tartalmaz, azaz poli-és oligopeptideket.

A polipeptidekben mind a 20 aminosav jelen van, ezáltal rendkívül hatékonyan tisztítják ki a sejtközi állományból a szilárd lerakódásokat.

A Reg-Enor rendkívüli módon fokozza a  belső elválasztású mirigyek működését, így bizonyítottan eléri azt, hogy az artériavénából, a nyirokrendszerből és a sejt közötti állományból kisöpri a káros anyagokat.

Mit okoznak a toxinok szervezetünkben?

Amikor ezek a méreganyagok leválnak a sejt közötti állományból és az artériavéna nyirokrendszerből, akkor bekerülnek a májba. Emiatt a máj rákényszerül a fokozott epetermelésre, ezért az epehólyagunk nagyon hamar megtelik.

Ha ez bekövetkezik, akkor a folyamat kénytelen megállni, mivel epecsatorna elzáródáshoz hasonló következménye lenne, ami hányingert, fejfájást, rosszulléteket és hasonló kellemetlenségeket  okozhat.

Reg-Enor – Megoldás a gyomor-és bélproblémákra5

Manapság a leggyakoribb emésztési-és bélproblémák az irritábilis bél szindróma, a vastagbélfekély és a Crohn-betegség. Az orvostudomány pedig tulajdonképpen semmit sem tud ezekkel kezdeni, csak tüneti kezelést alkalmaz rájuk. S hogy miért van ez így?

Mert ezek valójában nem betegségek, hanem állapotok, méghozzá a rossz, egészségtelen étkezés állapotai. Hiszen a mai szokásos étkezéssel roppant mértékben gátoljuk az epe és az enzimek ürülését, így viszont nincs mivel találkoznia az elfogyasztott ételeknek.

Pedig ahhoz, hogy jó emésztésünk legyen, a gyomorban kellő mennyiségű savnak kell lennie. Ennek egy része még itt felhasználódik, másik része azonban ott marad. Mikor a gyomortartalom lemegy, és még marad elegendő mennyiségű sav, ez bejut a bélbe, és ha nincs semlegesítve, akkor marja a belet.

Ez aztán kellőképpen irritálja az adott bélszakaszt, minek hatására évek alatt felmaródik a vékonybél, és leperegnek a bolyhok róla, valamint felmaródik a vastagbél is, és eltűnnek a bolyhok belőle.

Ennek hatására a bél belső felülete sebes lesz, és a bélben élő baktériumok áldozatává válik. Emiatt pattanások keletkeznek, majd ha ezek elmérgesednek, akkor furunkulusokká alakulnak át, végül pedig fekélyek keletkeznek. Ha túl nagyra nőnek ezek a fekélyek, akkor ki kell venni az adott bélszakaszt. Ez azonban csak addig jelenthet megoldást, amíg a szervezet már nem tud kevesebb bélszakasszal működni.

Tehát így jön létre először az IBS, aztán a fekélyek, végül pedig kialakul a Crohn-betegség, ami bélelhalást jelent.

A Reg-Enor egyensúlyt teremt

Tehát minden emésztési-és gyomorprobléma valamilyen szervezeti diszharmónia miatt jön létre, mint amilyen az elégtelen epe-és enzimürülés is.

Mindenképpen elegendő epe és enzim szükséges ahhoz, hogy semlegesíteni tudják a gyomorsavat, hiszen igen magas a pH-értéke mindkettőnek. Ezáltal megszüntethető a belek savas maródása, így pedig esélyük lesz meggyógyulnia a korábban keletkezett sebeknek.

Az epesavak – ha van elegendő mennyiség belőlük – minden baktériumot és gombát képesek elpusztítani. Az epesav hatására a vírusok nem tudnak elszaporodni, így a betegségek ellen is védelmet nyújtanak.

Manapság azért is sokkal többen kapják el az influenzát, mert a mai étrendünkben alig van zsír, így nem tud az epe megfelelően ürülni.

Ezért rendkívül fontos, hogy állati zsírral főzzünk, ne növényi zsírokkal. Zsír nélkül nincs epeömlés, nincs enzimömlés, és ez számtalan problémát, betegséget okozhat szervezetünkben.

Nagyon fontos tehát, hogy semlegesítsük a gyomortartalmat, mert ezzel megszüntetjük a különféle emésztési-és bélbetegségeket.

Magas vérnyomás, cukorbetegség, depresszió és elhízás valódi gyógyulása

A magas vérnyomás esetén a sejt közötti állományban,  az artériákban, a vénákban és a nyirokrendszerben nagy mennyiségű idegen, mérgező anyag van lerakódva. Ezek érszűkületet és a mikrovérkeringés lelassulását okozzák. És mivel a sejt közötti állomány el van dugítva, ezért a vér sokkal nagyobb nyomással megy át egységnyi idő alatt a szervezeten, mintha tiszta volna ez a tér.

A Reg-Enor szedése által kitisztulnak a sejt közötti állományok, minek következtében maximum 6 hónap alatt megszűnhet a magas vérnyomás.termek1

Cukorbetegség esetén is segíthet a Reg-Enor, mivel támogatja a hasnyálmirigy működését.

A diabétesz is a rossz étkezési szokások miatt alakul ki, mert nem eszünk elegendő mennyiségű zsírt, nem ürül az epe, nem ürülnek az enzimek, ezért nincs tökéletes emésztés. A tökéletlen emésztés miatt pedig nem termelődik az az anyag, amiből a béta sejt inzulint tudna előállítani. Ha nincs elég inzulin, akkor pedig kívülről kell azt pótolni.

Nagyon lényeges, hogy ha cukorbeteg, és elkezdi fogyasztani a Reg-Enort, akkor folyamatosan figyelje a vércukorszintjét, és ennek megfelelően adagolja a szükséges inzulint, hogy az mindig magas legyen.

A Reg-Enor fogyasztása által kivédhetőek az inzulin és a cukor káros hatásai is, ráadásul körülbelül 2-2 és fél hónap elteltével szükségtelenné válhat az inzulin beadása, mivel a cukorszintje tartósan 6 alatt marad.

A Reg-Enornak nagyjából 6 hónap szükséges ahhoz, hogy kifejthesse teljes hatását, kitisztítsa a sejt közötti állományt, valamint optimalizálja a hasnyálmirigy, a máj és az epe működését, ezzel pedig meggyógyíthatja a cukorbetegséget vagy a magas vérnyomást.

Mindezzel pedig olyan súlyos szövődményeket is megelőzhetünk, mint az agyvérzés, agyi érelmeszesedés, érszűkület, vakság, végtag-amputáció vagy a lábszárfekély. 

A depresszió népbetegségnek tekinthető hazánkban, mivel becslések szerint mintegy 3.2 millióan szenvednek tőle. Ennek oka szintén az emésztés tökéletlensége lehet, ugyanis van egy enzimcsoport, ami az idegeket táplálja, azonban, ha nem kielégítő az emésztés, akkor nincs elég alapanyag ahhoz, hogy a hasnyálmirigy elő tudja állítani ezt az enzimcsoportot. Így az idegek szenvednek a hiánytól, és ez okozza a depressziós állapotot.

De ugyanez vonatkozik a diszlexiára, diszgráfiára és diszkalkuliára, valamint az egyéb viselkedési problémákra is.

A depresszió könnyen vezethet potenciazavarokhoz és frigiditáshoz is, ami sok házasságot tett már tönkre.

Fontos azzal is tisztában lenni, hogy igen sok bőrbetegség mögött is az elégtelen emésztési folyamatok állnak. Így többek között például az ekcéma vagy a fekély kialakulásáért is felelősek lehetnek az emésztési diszfunkciók.

De a felhalmozódott káros, mérgező anyagok az izmokba és az ízületekbe is lerakódnak, és ezzel lelassítják ott a mikrovérkeringést, ezért mikor terheljük őket, akkor fájdalmat érzünk. A Reg-Enor szedése utáni pár napban a tünetek felerősödhetnek a tisztulás miatt, de 7-10 nap múltán minden tünet megszűnik.

Ehhez azonban 100 százalékig be kell tartani az előírt étrendet, mert például egy kis darab süti elmajszolása körülbelül 10 nappal hátráltatja a kúrát.

Fogyás Reg-Enorral koplalás és szenvedés nélkül 

A testsúly csökkenése egy igen pozitív mellékhatása a Reg-Enornak, ami a tisztulási folyamat következménye.

Hiszen mivel nem működik megfelelően a máj, az epe és a hasnyálmirigy, ezért nincs égés, és a sejt közötti állományban, valamint az artéria, vér-és nyirokrendszerben lerakódnak a mérgező, káros anyagok.

A Reg-Enor ezekről a helyekről kitisztítja őket, és ahogy a zsírszövetekből eltűnik a káros anyag, a zsírszöveteket, vagyis a méregraktárokat is felszámolja a szervezet. Ezért van fogyasztó hatása is a Regenor-kúrának. Ráadásul utána a bőr sem lesz petyhüdt, mivel visszahúzódik a fogyás mértékével párhuzamosan.